Fyrverkeri Grossist säljes

Fyrverkeri Grossist

FESTFYRVERKERIER
website:

Fyrverkerier - Festens höjdpunkt
Jubileer och invigningar är bara ett par exempel på tillfällen då ett fyrverkeri är rätt. Ett fyrverkeri är en uppskattad avslutning på de flesta typer av festligheter, allt från bröllop och 50-årskalas till större konferenser, galamiddagar - och givetvis nyårsfirandet. Kommuner över hela Sverige har märkt att ett gemensamt fyrverkeri lockar ut folk i alla åldrar på sta'n.

Fyrverkeri - ett perfekt dragplåster
Många är de som funnit att ett välannonserat fyrverkeri är ett utmärkt sätt att locka och hålla kvar publik / kunder i samband med mässor, marknader, julskyltningar och andra evenemang. En investering som brukar löna sig - räknat både i kronor och i goodwill!

I detta forum har vi gjort utförliga beskrivningar på några av våra produkter samt satt in våra rekommenderade bruttopriser. Samtliga priser i denna katalog är rekommenderade priser inkl moms. Handeln är fri att själva sätta priser. Reservation för ändringar i sortiment, priser och specifikationer. Vi tar förstås också hand om alla praktiska detaljer som tillstånd samt försäkring. Ring oss så tar vi fram en detaljerad offert med avbränningsprogram - allt enligt Dina önskemål om färg, tempo och intensitet!

Våra fyrverkerisatser, vår största pyrosats och sortiment med en blandning av pjäser

 Pyrosatser
 Raketsatser
 Familjepack
 Bombtår