Golf hela året säljes

Golf hela året

Välkommen till ditt nya hem i solen.
Corralejo - Fuerteventura - Kanarieöarna - Spanien

Villor och parhus
Här kan vi erbjuda nybyggda villor och parhus med 1-3 sovrum i Corralejo på nordspetsen av Fuerteventura. Alla fastigheter har 2 planslösningar med kök och vardagsrum på gatuplan och sovrum på övervåning. De har en egen låsbar carport och en liten trädgård.
Anläggningen med 162 fastigheter kommer att var färdig för inflyttning till sommaren 2007. Området har gemensam pool och grönområden. Se vår hemsida för mer.
Nära till strand och centrum. Det kommer att byggas golfbana 1,5 km från anläggning. I dag tar det ca 40 min till exklusiva golfbanor med 2 färdiga 18 håls-bannor. 35 min till flygplats.

Priser från 143 000? (ca 1 320 000 Sek)

Grupo Toqui
Vi är ett spanskt byggföretag som uppför bebyggelse av nya privata områden. Detta är den tredje anläggningen på Fuerteventura. De två första är redan slutsålda och ca 79 % av denna anläggning är redan såld.
Det stora intresset för fastigheter här på Fuerteventura är antingen som en ren investering med prisökning på ca 15 % årligen de sista åren.
Många vill också bo i solen. Anntingen hela året eller bara under vintern och sen flytta hem under sommaren. Det finns då möjlighet att hyra ut sin bostad under den perioden som man inte använder den själv.

Vi ordnar visningsresor för dig som är intresserad.
Finasiner

Pris: 132000

Årsmodel: 2007

Hemsida: http://www.grupotoqui.es/en/in...