Golf kan spelas på många sätt... säljes

Golf kan spelas på många sätt...

Välkommen till Fuerteventura.

I Caleta de Fuste kan man finna både korthåls och långgolf banor. Det finns i dag två 18-håls banor inom 3 km från Elite Club Resorts. Golf Club Salinas de Antigua är på 5409 m. och Fuerteventura Golf Club är på 6079 m. från herr tee. Båda är på par 70. 2004 hölls PGA. tävlingen Spanish Open på Fuerteventura Golf Club.

Caleta De Fuste
Detta är en ganska lugn semesterort på öns östkust bara 10 minuter från flygplatsen i Puerto de Rosario. Det finns 2 stora skyddade sandstränder i byn. Där finns även flera shoppingcenter. Det är ett bra kvälls liv med ett stort utbud av restauranger och barer. Nattlivet är ganska begränsat.

Elite Club Resorts
Detta är en anläggning med enplans lägenheter. Sovrum för 2 personer, Allrum med utrustat minikök och bäddsoffa för 2 personer. Badrum med dusch. Det är en terrass till lägenheten. Tv med spanska, italienska och engelska kanaler. På området finns det 2 jacuzzi och 2 stora pooler med barnavdelning (badvakt 6 dagar i veckan). Supermarket, barer och restauranger med shower flera kvällar i veckan, både på området och i shoppingcentret på andra sidan gatan.

Här kan vi erbjuda lägenheter för upp till 4 personer från 210?/v.

Kontakta mig för mer information och lediga veckor.

Pris: 1979