Hästsaker säljes säljes

Hästsaker säljes

Hej!
Jag har precis slutat att rida, och därför säljer jag mina ridtillbehör som jag har ägt och använt i ca 6 månader. Det som ska säljas är: En säkerhetsväst, ett par stövlar och en hjälm
Säkerhetsvästen är av märket Hansbo och är en level 3 väst. Det är en väldigt figurnära och mjuk väst, som dock skyddar väldigt bra!
Västens storlek är A-M i väststorlekar, men skulle säga en small till medium. Passar både barn, ungdom och vuxen. En superbra väst, har vart mycket nöjd med den!

Nästa sak som ska säljas är mina ridstövlar som är köpta för ca 6 månader sedan, och använda endast ett fåtal gånger så är i mycket fint skick.Stövlarnas märke är DAFNA som tillverkar mycket bra ridstövlar och skor i bra kvalitét. Stövlarnas storlek är 40, men dock väldigt små sådana. Jag som i vanliga fall brukar ha storlek 37-38 tycker att de passar perfekt på mig, så de funkar utmärkt på en som brukar ha storlek 38.

Sen har jag en jättefin hjälm att sälja med.
Den är av märket Jackson och är i storlek 59, men passar en 58a. Hjälmen kostar ca 800-900 kr som ny, och är använd i ca 5 månader så är därför i otroligt fint skick! Den är i ett sammets liknande material, och är mycket bekväm och snygg på.

Säljer allt i ett paket.
Är du intresserad så ska du inte tveka på att höra av dig! Mvh Alice

Pris: 1500