Heelys skon med hjulet i hälen säljes

Heelys skon med hjulet i hälen

Heelys är den perfekta skon för dig som tröttnat på att gå genom stan. Med ett par Heelys på fötterna kan du springa och rulla fram på gatorna.

Du plockar snabbt och enkelt bort hjulen och använder dina Heelys som ett par helt vanliga skor
Heelys skon med hjulet i hälen. Heelys grundades 1999 av Roger Adams från ett par gamla sportskor där han fick idén att sätta ett hjul i hälen. Skon tillåter dig att gå eller springa och med hjälp av att flytta din egen kroppsvikt till hälarna så rullar man iväg. De första modellerna av Heelys testades och visades upp av ungdomar i grannskapet som hjälpte Heelys in i butikerna 2000.

Idag är Heelys representerat i över 50 länder och växer bara mer och mer för var månad så även i Sverige. Heelys är alltså en sko med ett jul bak i klacken. Hjulet går att ta loss och skon går att använda som en vanlig träningsko. Det är det som gör det så bra med Heelys. Vill man glida fram på hjulen gör man det. Vill man gå som med en vanlig sko gör man det.
Heelys är värdens nu snabbast växande skomärke. Heelys är skon för dig som tröttnat på att gå genom stan. Med ett par Heelys på fötterna kan du springa och rulla fram på gatorna. Du plockar snabbt och enkelt bort hjulen och använder dina Heelys som ett par helt vanliga skor.
alla skor finns på

Butik adress
Proffsshoppen
Uggledalsvägen 47
427 40 Billdal. tel 031-910915
skyteknik@telia.com

Pris: 895