Helt ny, oanvänd Samsung S5230 + Comviq startpaket säljes

Helt ny, oanvänd Samsung S5230 + Comviq startpaket

Hej hej!
Säljer min helt nya och oanvända Samsung S5230 inklusive cd skiva, laddare, USB-kabel, handsfree och bruksanvisning i orginalkartong. Säljer för att jag upptäckte att en "pekmobil" inte passar mig. Med bloggklienten passar den här mobilen perfekt för bloggare! Finns i Lysekil kan även skickas per post men då betalar köparen frakten!


Design
Samsung S5230 får ett distinkt och metalliskt utseende med sina rena linjer och en framsida som domineras av den stora pekskärmen.

3” stor pekskärm
Med en 3” stor skärm som stöder hela 262 000 färger är det härligt att surfa, fotografera och titta på videofilm. Navigera enkelt genom att peka på de tydliga ikonerna direkt på skärmen. Varje menyval bekräftas med en diskret vibration.

Egen startmeny (widgets)
Forma din egen startmeny och genvägar på skärmen, genom att ”dra och släppa” ikonerna (widgets) för de funktioner du vill ha nära till hands. Med ett enkelt klick får du sedan snabbt tillgång till olika tjänster och dina favoritgenvägar. Fler widgets kan laddas ner för att du ska få ut så mycket som möjligt av din mobil.

3,2 megapixel kamera
Med den inbyggda 3,2-megapixel-kameran är du alltid redo att fånga det oväntade. Tack vare finesser som panoramafotografering och leendeigenkänning plus mkt mer. kom med bud

Pris: 800kr