Hund söker med ljus och lykta efter nytt hem säljes

Vi har en nästan 12 månader hane, som söker nytt hem omgående då vi inte har den tid han kräver av oss. Det är trist men vi måste se till hans bästa först och det är ett nytt hem.

Vi ser gärna att han blir kvar i Skåne trakten då vi vill ha möjlighet att hälsa på honom någon gång. Men längre bort går med bra. Du/ni ska hellst bo på landet det är han van vid. Hellst på gård eller ha stor tomt. Lite hundvana är ett plus om ni har. Ni ska kunna ge honom ett kärleksfullt hem med aktivering.

Han är renrasig stor hund och har stamtavla och registrerad i SKK. Men då vi tidigare haft annonser med hans ras och fått så många oseriösa som ringt eller skrivit till oss, väljer vi nu att leta efter er som bara vill ha en livskamrat på 4 ben till er familj.

Inget hinder om ni har hund sedan tidigare men då ser vi gärna att det är en tik. Eller en kastrerad hane. Han kommer att bli stor och är inte färdig vuxen ännu där av så ska man vara medveten om att det är/blir mycket hund fast enormt gosig och trevlig.

Pris ja klart det finns sånt, men vi prioriterar RÄTT hem först sen tar vi en diskussion om priset.

Skriv ett par rader om er samt hur han skulle bo och om det finns barn, andra djur osv. Glöm inte ert telefonnummer så vi kan ringa upp er!

Ni som söker en hund som bortskänkes behöver INTE göra er besvär att kontakta oss!